top of page
Search
  • Writer's pictureHelena Demuynck

Doe jezelf een "workation" cadeau


Vandaag had ik een helpdesk medewerkster aan de lijn. Ze vertelde me dat ze (terug) van thuis uit moest werken, en dat ze daar een hekel aan heeft. Helemaal niet op georganiseerd, geen scheiding tussen werk en privé, en nog voor onafzienbare tijd in deze situatie. En dan dat typisch grijze Belgische herfstweer….

Ben jij ook één van die velen die sinds enkele maanden minstens een aantal dagen per week van thuis uit werkt? Als het goed gaat, heb je een leuke home office. Indien niet, dan palm je de keukentafel in, of de eettafel. Of vind je je onderkomen op een zolderkamertje waar je je plaats veroverd hebt tussen spullen die je alleen maar afleiden.

Al eens gedacht om jezelf een “workation” cadeau te doen? Gezien je toch aan de slag kan met alleen maar wifi en 4G, kan je uiteindelijk je job doen van op het even welke locatie. Waarom dan niet eens afwisselen, en verkassen naar een rustige plaats, met gezonde lucht, adembenemende uitzichten en de mogelijkheid om je pauzes écht pauzes te maken met een wandeling in de natuur, een stretching op het terras of een organische thee onder een olijfboom. Onmogelijk, denk je?

Met The Solano Experience kan je een aantal dagen boeken in de magische rust van de Andalusische bergen. Het is een plaats die je energie geeft, die je creativiteit en zin voor initiatief stimuleert. En die een uitstekende basis biedt om je online werk te verzetten. Afgewisseld met ontspanning die écht ontspanning is. Neem een kijkje op de website www.thesolanoexperience.com, en boek nu een aantal dagen. Het enige risico: je zal er niet meer weg willen…

PS: onze locatie is zo goed als corona-vrij. Als je terug in België komt moet je niet in quarantaine en hoef je geen test te laten afnemen. Dit kan via het zelf-evaluatieformulier dat sinds eind september in voege is. Contacteer me gerust via 0032 475 64 58 08 voor meer info.

PS2: Je vliegt op Malaga vanuit Oostende, Zaventem of Charleroi. Eénmaal daar aangekomen wordt alles voor jou geregeld. Gewoon inpakken en wegwezen dus!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page