top of page
Search
  • Writer's pictureHelena Demuynck

Op zoek naar rust, energie, veerkracht en flow?Wat jarenlang mijn persoonlijke bron van energie en evenwicht was en sinds enkele jaren de setting biedt voor mijn coaching retreats, is vanaf 1 september 2020 ook de magische plek voor “The Solano Experience”, een totaal nieuwe beleving voor individuen en duo’s op zoek naar rust, energie, veerkracht en flow.


The Solano Experience is een soort “light retreat” als je behoefte hebt aan een andere omgeving, als je uit je comfort zone wil komen en nieuwe inzichten wil verwerven en implementeren in je leven. We doen dit aan de hand van natuuractiviteiten, coaching sessies, workshops en rituelen. Als je hier al kwam dan weet je het, als je hier nog niet was, dan is het nú het moment om alles te ontdekken.


Als je je Solano Experience boekt, kan je zelf het aantal dagen bepalen, en eveneens je persoonlijke programma samenstellen. Je kan kiezen om één van de 2 pakketten, “FLOW” en “Nature Fix”, toe te voegen, of een menu “à la carte” samenstellen in functie van wat je nodig hebt. Je kan ook gewoon gaan voor The Solano Experience “pur sang”, daar zit reeds heel wat voor jou ingebouwd.


Maak verbinding met de natuur en connecteer met jezelf op deze locatie vol energie en vibraties, omgeven door amandel- en olijfbomen en een adembenemend berglandschap. Dompel jezelf onder in een unieke combinatie van rituelen, à la carte workshops, en activiteiten in de natuur.

Versterk je innerlijke kracht, flow, energie en veerkracht.


Kijk dus zeker op de nieuwe website, en kom gewoon af!


PS: Als je in september boekt voor een periode in september of oktober, dan krijg je van mij een gratis coaching sessie rond de topic van jouw keuze, plus een extra “table d’hôte”.

PPS: Heb je nog vragen? Bel me dan gewoon op 0032 475 64 58 08.

10 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page